SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kumköy İlkokulu

Etiket Sonuçları: Kumköy İlkokul

Ekm

Samsun Çarşamba Kumköy İlkokulu'nda gerek 1. sınıflar için "Okuma Bayramı" niteliğinde, gerek 4. sınıflar için "Mezuniyet Töreni" niteliğinde ,genel olarak "Yıl sonu Şenliiği" adı altında Çarşamba Kaymakamımız Doç. Dr.Şükrü YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZDEMİR, Şube Müdürü Osman ÇAKIR, İlçe Jandarma Komutanı Eftal KARAKÖSE, tüm Kumköy halkı , muhtarı ve  öğreci velileri ile hep beraber  misafirlere yöresel yemeklerimizin ikram edildiği, yarışmaların, dans ve etkinliklerin yer aldığı, şiir ve müziklerin okunduğu bir yıl sonu şenliği gerçekleştirildi. Kumköy İlkokulu Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Sabiha AYDIN, yıl sonu şenliğine katılan tüm misafirlere katılımlarından ötürü hepsine teşekkür ederek gurur ve onur duyduğunu ifade etti.

Ekm

Kumköy İlkokulu Birleştirilmiş Sınıf Öğretmeni Sabiha AYDIN, vatanın, milletin, bayrağın, marşın bir millet için ne kadar önemli olduğunu ders içi etkinliklerle ve anlatımlarla içselleştirmeye çalıştı. Bağımsızlığımızın sembolü "Türk Bayrağı"mızı açık havada hep beraber oluşturdular.

Ekm

Doğamız yeşili ve mavisi ile uyum içerisindedir. Bu uyumu koruyabilmek ancak farkındalık ile mümkündür. Bu farkındalığı yaratabilmek ise "sevgi" ile mümkündür. İnsan sevgisi, hayvan sevgisi, doğa sevgisi...Sevgi eğitimle bütünleştiğinde birey olarak doğaya sahip çıkmanın , temiz bir dünya, güzel bir gelecek bırakmanın koşulunu gerçekleştirmilş oluruz. Bu yönülden bakılarak Kumköy İlkokulu Birleştirilmiş Sınıf Öğretmeni Sabiha AYDIN, öğrencileri ile birlikte farkındalık çalışması yaparak doğa sevgisini oluşturmaya çalıştı.