SAMSUN / ÇARŞAMBA - Kumköy İlkokulu

Okulumuz Trafik İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan "Trafik Eğitimi" alıyor.

Trafk eğitimi çocuklarımıza küçük yaşta verilmeli ve trafik kurallarına uyma alışkanlığının kazandırılması sağlanmalıdır. Her alanda olduğu gibi olumlu davranışlarda bulunan, yani eğitim almış insan trafik kazalarının azaltılmasında genel anlamda önemli etkendir.Çocuklarımıza yönelik karayolu trafik güvenliği eğitimi , kendilerini kazalardan korumaya ve karayolu çevresini kullanan ve düzene sokan yetişkin yaşamına hazırlamaya yönelik olmalıdır. Bu açıdan Birleştirilmiş Sınıf Öğretmeni Sabiha AYDIN, Çarşamba Trafik İlçe Jandarma Komutalığı tarafından öğrencilerine trafik eğitimi semineri verilmesi için talep ve ricada bulunarak eğitim verilmesini sağladı. Trafik Jandarma Komutanlığı'na verilen eğitim ve getirilen hediyeler için teşekkür edildi.

05-10-202105-10-202105-10-2021

Yayın: 05.10.2021 - Güncelleme: 05.10.2021 13:07 - Görüntülenme: 256